Отива си лятото, идва есента….а после и зимата!

Здравейте!

Ще говорим кратко и съществено, защото ценим времето Ви и за реклами 🙂
От 7 години ние отделяме нужното внимание на 2 сериозни проблема в личностен и обществен план: Подхлъзването и Заледяването.
Подхлъзване в къщи, в банята, на басейна, респективно заледяването на входа, колата, стълбите, пред Общината и паркинга. Понякога се срещат и едновременно или последователно, което ни прави двойно полезни.

Търсихме, намерихме и предлагаме две решения в два продукта – Антислип систем® и Биоразмразител®.
Смятаме, че това са най-добрите предложения в България – ефективността им е доказана – многократно и целогодишно.

Повече за продукта против подхлъзване може да прочетете тук  Обърнете му внимание, защото за риска от подхлъзване почти всеки забравя, но то променя човешки съдби и има дори икономически последствия
Повече за препарата за разтопяване на сняг и лед може да откриете тук. Прочетете, за да вземете информирано решение.

По време на нашата практика, ние от “Антислип България“ сме обезопасили дългосрочно рисковите места в над 100 обекта в страната със специалното покритие против подхлъзване Антислип систем®, комбинирано с продукта против обледяване и разтопяване на лед.

А този септември имаме удоволствието да Ви представим и три + една нови, изключителни оферти:
1. *Бонус в площ – при договорена услуга за обработка на площ придобивате право да поискате и получите своя *бонус в площ, който се определя по следния начин:
до 50м2 площ – бонус 10 м2
до 100м2 площ – бонус 25 м2
над 100м2 площ – бонус 35 м2
*Бонус в площ означава, че имате право или на допълнителна площ за обработка безплатно или на пропорционално намаление от цената. Пример: При договорена площ от 80м2 при цена „х“, крайната цена е за 80-25, т.е. 55м2.

2. Безплатна доставка – за всеки закупен комплект от Антислип систем® от 0,500мл и 1.000мл
3. Безплатен комплект Антислип систем® от 0,250 мл при закупуване на 2 комплекта от 0,250мл.

3+1. При предварително заявка за количества Биоразмразител® над 200кг, отстъпка в размер на 10%. При количества над 600кг, безплатна доставка.

За да се възползвате от офертите свържете се с нас в рамките на промоцията по имейл (AntislipBg@gmail.com) или телефон, за да можем да уточним детайлите и сроковете на изпълнение

Ако желаете да получите фактура, освен данните, необходими за издаване, моля посочете и Ваш мейл, където да Ви изпратим оригинала, за да може да преведете авансово парите по банковата ни сметка. Можете да удостоверите плащането чрез извлечение от интернет банкиране и/или чрез вносна бележка, за да не се губи време за самата доставка/услуга.
Благодарим за разбирането – това се прави и за Ваше удобство с цел да получите своевременно валиден счетоводен документ.

Възползвайте се от специалните ни предложения сега.

Допълнителна информация можете да откриете на сайта ни.

Оставаме на разположение за всякакви въпроси на контактните ни телефони.

Поздрави от екипа ни!

 
header-banner-herald

Pin It on Pinterest

Share This