Организации

Антислип и Ски-училище “АлекоМотен”

Antislip AlekoMoten

Ски-училище “АлекоМотен” е създадено през 1999-та година и през тези 10 години е доказало на хилядите си клиенти, че е символ на традиции, всеотдайност, любов към планината и снежните спортове. В училището работят повече от 30 отлично обучени ски и сноуборд учители. Работи се по съвременни международни стандарти и методики на обучение.

Директор на училището е Ели Димитрова – едно от най-известните дамски имена на ски спорта в България, дългогодишна републиканска шампионка по ски, която освен всичко друго е запазила и нюха си към качествените, иновативни продукти и услуги, които навлизат и променят живота ни. В повечето случаи към по-добро съществуване, както е с антислип системата, която обезопаси някои определено критични точки.

Другото известно име в школата е Емил Семов, също дългогодишен национален състезател и републикански шампион по ски.

Дружеството е активен член на Българския Туристически Съюз и Федерацията по туризъм, на Българската Федерация по Ски и Сдружението на ски-училищата в България.  От 2002г. клуб „Мотен” поддържа и тренира 2 отбора – по ски-алпийски дисциплини и сноуборд. Детско-юношеските отбори по алпийски ски и сноуборд на спортен клуб „Мотен”, са винаги сред призьорите на Държавните първенства по тези дисциплини на БФСки и за поредна година печелят първите места на Купа „Надежди” – неофициалното републиканско първенство за млади таланти на Федерацията по ски.

Туроператорски лиценз №.РК-01-6848 

Школата разполага с едни от най-добрите бази на Витоша – хижа Алеко и планинска база “Мотен”:

  • Хижа Алеко (110 легла), ресторант с над 150 места и чайна, гардероби с чисто нова екипировка (сезон 2009 – 2010) за всякакви възрасти и вкусове, помещения за оборудване на учениците, Wi-Fi интернет достъп, Live WEB CAM – срещу хижата и писта “Стената”
  • Планинска база Мотен( 12 легла), ресторант с около 50 места, гардероб с чисто нова екипировка (сезон 2009 – 2010) и преддверие за оборудване на ски-училищата.

Facebook: https://www.facebook.com/SKI-SCHOOL-MOTEN-360492115884/

Site: http://www.motensport.eu/

Коментирай

Click here to post a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

header-banner-herald

Pin It on Pinterest

Share This