Антислип систем ®

Приложения на продуктите против подхлъзване!

AntiSlipBG-potentialAntiSlipBG-potential
AntiSlipBG-potential

За първи път Антислип систем® е тестван на пистите на транспортни летища в Америка и Холандия!
Факт е, че големите въздухоплавателни средства не са в състояние да спрат безопасно и да разтоварят, поради късата писта, особено по време на дъждовния и влажен период през годината.

В момента, когато колелата на шасито докоснат горните слоеве на пистата, покрита с вода, се проявява “аквапланинг ефект”.
Подобно приземяване е рисковано, тъй като пистата, в съчетание с водата върху нея, е недостатъчно дълга за въздухоплавателното средство, за да осъществи пълно спиране.
Това е основната причина, за да се разработи Антислип систем® – Всички повърхности, третирани с Антислип систем®, придобиват отлични характеристики на повърхностно сцепление, особено по време на дъждовния и влажен период.
Това позволява да се избегне аквапланинг ефектът при кацането на въздухоплавателните средства.

Антислип систем® е сред най-прогресивните, качествени и оптически прозрачни (без промяна на третираната повърхност) средства срещу хлъзгане, приплъзване и респективно падане в световен мащаб!
Продуктовата система е благоприятна за околната среда и не променя визуално вида на третираните повърхности!
Напротив, повърхности, третирани с Антислип систем®, придобиват като последващ перманентен ефект антибактериални свойства. Използваните средства са тествани в независими лаборатории в ЕС, като резултатите не само отговарят на всички норми за безопасност и стандарти, но и сериозно ги надвишават.
Антислип систем® се прилага върху всякакъв вид минерална повърхност: плочки (също и полирани), естествен камък (гранит, мрамор, базалт и др), подове, бетон, порцеланови вани, душ кабини. В допълнение, ние предлагаме алтернативни противохлъзгащи решения за други повърхности.

Естествен гранит
Красиво изработените стълби от гранит стават много опасни, когато се намокрят.

Mрамор
Основният проблем при мрамора и гранита е безопасността при мокри условия, поради доста ниските нива на съпротивление на повърхността.
Чрез Антислип систем® приложен, външно и вътрешно в помещението се осигурява дългосрочно решение на проблема, без да се променя красивият естетически вид на повърхността на естествения камък.

Подова мозайка и мозаечни плочи
Стълбите и площадките между тях, направени от мозайка, могат да бъдат изключително опасни и хлъзгави, когато са намокрени.

Жилищни пространства
Теракота и гранитогрес.

Търговски центрове и заведения за хранене.
Порцеланови плочки. Фаянс, теракота и гранитогрес.

Молове
Керамични плочки
Безопасността на пазаруващите винаги е на първо място, защото една голяма структура като Мол е уязвима от инциденти в резултат на подхлъзване. Използването на Антислип систем® ще позволи редуцирането на случаите на наранявания.

Кухни и заведения
Теракотени плочи.
Теракотените плочки могат да бъдат изключително хлъзгави, когато бъдат покрити с течности и мазнини.

Коментирай

Click here to post a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

header-banner-herald

Pin It on Pinterest

Share This