За Антислип България

За Антислип България

Антислип България ЕООД е компания, която предлага противохлъзгащи продукти и решения за безопасността  при всякакъв тип минерални повърхност и подови настилки в промишлеността, търговските сектори  и туризма на територията на България и Румъния.

Нашите продукти са с отлично качество и материали, съчетани с професионално полагане, позволяващи на клиентите ни да се фокусират изцяло върху бизнеса си, без каквито и да е прекъсвания.

Противохлъзгащият ни продукт – AntiSLIP system® е изключително качествено решение с международен патент, отговарящ на всички европейски и световни стандарти и напълно покриващ  изискванията на актуализираното ни законодателство в сферата на туризма в областта на здравето и безопасността.

Антислип България ЕООД бе създадена като специализирана компания, чиято основна задача бе да се фокусира изцяло върху нарастващото търсене на услугите, които предлагаме от повече от 5 години, чрез България Тръст Енд Инвест ООД – компанията, която има изключителните права за разпространение на антислип систем на територията на България и Румъния

Осъзнаването, че на пазара у нас липсва качествен продукт като AntiSLIP system® се появи след разговори с наш близък приятел, който от години изграждаше различни категории туристически обекти с прилежащи басейни към тях.

Благодарение на него, осъществихме маркетингово проучване, което реално ни доведе до избора на най-балансираният и качествен продукт приложим на българския пазар – AntiSLIP system®.

Така започна нашето пътешествие! Много трудно, с неразбиране и недоверие в много случаи, но колко по–хубаво бе след това, когато недоверието се превръщаше в многогодишни отношения.

Стъпка по стъпка, клиент по клиент започнахме да се приближаваме към резултатите на най-добрите компании в света в тази сфера – антислип покрития за минерални повърхности.

Над 70  големи обекта в България и Румъния в рамките на 5 години.

Много повече доволни клиенти физически лица и малки компании.

Най –важното всъщност е че всеки път постигаме основната си цел и ангажимент, който сме поели пред партньорите ни!

Да се осигури икономически ефективно, противохлъзгащо решение за всяка минерална повърхност, навсякъде, където е необходимо, приложено професионално с минимално въздействие и загуба на време

Извършихме стотици демонстрации в цялата страна, заснехме десетки видеа, убедихме хората лице в лице, благодарение на което AntiSLIP system® се предлага в специализирани списания и магазини за обзавеждане и оборудване на кухни, бани, басейни и строителство!

Промяната в законодателството ни дава някаква надежда, че нещата макар и бавно се променят към по-добро.

Затова и продължаваме да търсим нови продукти и решения:

·         качествени антислип ленти,

·         специализирани маркиращи ленти,

·         покрития за метални повърхности,

·         покрития  за корабни палуби,

·         покрития  за щампован бетон,

·         покрития за всякакъв тип винил;

·         покрития за дърво

За информация и запитване на antislipbg@gmail.com bulgariatrust@gmail.com

 
header-banner-herald

Pin It on Pinterest

Share This